Het leven van je Authentieke ik heeft een ontzettende belangrijk impact op je leven. Omdat ik jou wil leren een Felicitat Life te leven, wil ik vandaag iets belangrijks met je delen hierover. Jou eigen gedrag kan namelijk de boosdoener zijn die jou ervan weerhoudt je authentieke ik te laten zien. Je eigen gedrag kan ervoor zorgen dat je vast bent komen te zitten in een vicieuze cirkel, waardoor jij jezelf niet durft te zijn. Hoe dan, vraag je je misschien af?

Om hierover helderheid te krijgen wil ik dat je met een open blik naar jouw leven en omgeving gaat kijken.

Stel je het volgende voor: Jij leeft uit je hart. Je wilt goed doen voor anderen. Je wilt anderen niet kwetsen. Je wilt een reflectie zijn van Liefde en eenheid.  Echter, ga je om met een groep vrienden die constant cynische grappen maken, naar en over elkaar. Als jij met deze groep samen bent doe jij dat ook. Het maakt je onderdeel van deze groep. Hier behoud je misschien je vrienden, maar je doet afstand van je ware ik. Met dit gedrag hou je ook de mensen op afstand en duw je de mensen van je weg die net zo in het leven staan als je authentieke ik.  Je creëert met jouw gedrag een omgeving van mensen die ook een cynische houding hebben in het leven. Like attracts tenslotte like! Deze omgeving geeft je niet de ruimte om je ware ik te laten zien. In je behoefte aan Liefde zit een diepere angst voor afwijzing verborgen.

Shift

Breng je gedrag in alignment met wie je werkelijk bent. Geef je omgeving de kans om je te omarmen of om je af te wijzen. Door vanuit je authentieke ik te leven stap je in creatiekracht. Dat wil zeggen dat jij de creator wordt van je eigen leven. Door jezelf te zijn en JA te zeggen tegen je ware ik, trek je mensen aan die JA zeggen tegen alles dat jij bent. Het is aan jou om deze vicieuze cirkel te doorbreken. Het is tijd to Vibe with your tribe!

Kies voor een Felicitat Life, kies voor de True You! Op 18 november gaat Felicitat Life naar Marrakech voor het Own it Retreat- Making the decision to be free. Dit hele retreat staat in het teken van het opstaan in je ware kracht en puurste zijn. Dit is voor mensen die echt willen kijken wat hun klein houdt vanuit het onderbewuste en het leven willen gaan leven dat ze bedoelt zijn te leven. Klik op de afbeelding voor meer info!

Liefs,

Eva Divya