Nu is de tijd dat je met kracht terug wordt geworpen op jezelf. Het leven vraagt je niet alleen meer op jezelf te zijn maar ook meer in het leven en jezelf te berusten. En dat terwijl tegelijkertijd de intensiteit toeneemt in het leven.

Wat ik momenteel heel erg zie is dat de druk nog niet erkent wordt. Als de intensiteit toeneemt dan kun je zolang mogelijk op de deksel van de pan gaan zitten en doen alsof er niets aan de hand is…. totdat het te veel wordt. Of je kunt zoeken naar situaties of mensen om je heen om je op af te reageren. Om zo onbewust even de druk eraf te halen. Ondertussen zit alles waar jij wat mee moet nog steeds in de pan, dus dit is beide een tijdelijke oplossing 🙂

Je hebt nu te maken met een pan die gevuld is met oude onverwerkte emoties en trauma’s, overtuigingen die je gewenste leven niet ondersteunen, een overbelasting van het huidige moment en dan komt daarbij, onzekerheid, verandering, begrenzing en toch ook een vorm van isolatie. Dit samen kan heel goed even sudderen, maar als je niet met elk deel contact maken vanuit een eerlijke en open energie dan blijft het voor druk zorgen.

Als je je niet goed voelt dan betekent dat niet dat er iets mis met je is!

Wat ik heel belangrijk vind om met je te delen is dat als je je niet goed voelt of het leven is moeilijk dan betekent dat niet 1 op 1 dat het niet goed met je gaat of dat er iets mis met je is en dat het leven niet klopt.

Hopelijk helpt dit inzicht je om moed te voelen om voor jezelf te gaan erkennen: ‘He, ik voel dat de druk wat is verhoogd’. Hierdoor open je een ruimte om eens te onderzoek wat er in de pan zit en wat er niet meer hoort of wat een andere manier van omgang nodig heeft.

Er is een collectieve verhoogde druk momenteel en die beïnvloed ieder van ons. Hoe meer ruimte je kan geven aan deze energie die jou nadert, des te vrijer de stroom is die je zult ervaren.

The shift

Wat heb je nodig om met deze (innerlijke )spanningen om te gaan en te voorkomen dat het te veel voor je wordt?

Het antwoord op deze vraag, vraagt je om een ruimte te open waarbinnen je jezelf kunt toestaan. Waar al dat wat opspeelt er mag zijn. Zonder dat je het de kop indrukt. Zonder dat je jezelf een sneer geeft of veroordeelt. Binnen deze ruimte is moed nodig voor het doorleven en het laten doorstromen van deze energieën. Wanneer je een stabiele relatie hebt met jezelf dan geeft dit vertrouwen en draagkracht om te navigeren in het leven. Volledig in verbinding met jezelf bewegen met wat er is.

Ontwaak jezelf. Jij moet het doen in het leven. Het leven is zoveel fijner als jij en jezelf in harmonie met elkaar zijn. Weet dat je bent gemaakt om jouw leven te leven. Jij hebt dus de kracht om om te kunnen gaan met wat zich aandient.

Renewed friendship with yourself

Verbeter de relatie met jezelf en

vergroot je capaciteit om met het leven om te gaan.

5 September start er een nieuwe training.

Kijk HIER voor meer info