Ik neem je mee naar Atlanta Georgia. De zon schijnt op mijn gezicht, mijn hart is gevuld met vreugde. Ik neem een slokje van mijn latte. Ik ben bij Corner bakery cafe in Buckhead Atlanta. Hier ontmoet ik Yvonne. Een vrouw met zo veel passie en Liefde in zich. Een wereld gevuld met mensen zoals Yvonne is mijn inspiratie voor de LOVE IMMERSION. Het ontroert me. Het is zo eenvoudig als we niet allemaal zo bang zouden zijn of gericht zouden zijn op de materie.

Gisteren zat ik hier aan een tafeltje te wachten op mijn Salade. Door het restaurant loopt een dame. Ze is licht geïrriteerd. Ze roept het bestelnummer van het gerecht dat ze vasthoudt, maar niemand reageert. Opeens realiseer ik me dat het mijn eten is. Ik had mijn bestelnummer ondersteboven. Nog voor ik mijn excuses kon aanbieden zet ze het bord neer op de tafel en ze zegt; You don’t worry Love en ze geeft me een knuffel. Een echte! Gevuld met warmte, Liefde, gevuld met alles dat zij is. Ik voel mijn hart nog meer openen. Ik knuffel haar terug. Samen realiseren we dat als iedereen zo zou handelen dat de wereld een werkelijk paradijs zou zijn.

Ik eet mijn salade en ik zie Yvonne door het restaurant bewegen. Werkelijk iedereen die hier komt krijgt een knuffel van haar. Ze verwelkomt je alsof familie bent. Zo veel Liefde. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, welke leeftijd je ook hebt, je krijgt haar Liefde. Het ontroerd me. Er rollen tranen over mijn gezicht terwijl ik dit schrijf. Waarom?

Omdat een Liefdevolle wereld mijn grootste passie is!

Ik geloof in deze wereld!

Ik geloof in de Liefde die jij, ik en ieder ander in zich draagt.

Ik geloof in jou!

In jouw kracht van Liefde!

Samen kunnen we dit; Liefde Zijn!

Ik wil je graag uitnodigen om je te openen voor meer Liefde. Om meer Liefde te leven, te geven! Om meer Liefde te kunnen leven moeten we ons bewustzijn van Liefde verschuiven naar een nieuw laag. Pas als we deze hogere frequentie van Liefde leren kennen dan kunnen we deze leven. Laten we samen een impact creëren door werkelijk naar onze kern van Liefde te bewegen. Geef je op voor de GRATIS 7 daagse LOVE IMMERSION!  Alleen samen bouwen we aan deze mooie wereld. Want die wereld is zoals Yvonne zegt: 1 Hug away!

 

Be Like Yvonne!

Durf jij het aan om net als Yvonne te zijn?

Durf je een vreemde een knuffel te geven? Jou liefde te delen?

Durf je te bewegen voorbij je angst voor afwijzing?

Durf je echt contact te maken?

This beautiful world is just 1 hug away!

LOVE from Atlanta,

Eva Divya