Eva Divya, wat is het exact dat jij doet? Wat ik doe is mensen helpen zichzelf te ontmoeten zodat ze vanuit innerlijk leiderschap hun leven kunnen vormgeven. Wat er dan gebeurt is pure magie! 

Vanmorgen spreek ik Lieve Maureen uit Zwitserland. Ze is voor de tweede keer in Zuid Afrika om als vrijwilliger in een afkickkliniek te gaan werken. Wat ze doet is leven vanuit haar eigen creatiekracht.  

Maanden geleden hebben we een coaching sessie. Voor mij zie ik een vrouw met een bruisend verlangen. Tranen rollen zacht over haar gezicht. Ze heeft een droom. Een diep verlangen. Ze weet dat ze een kracht heeft om mensen bij te staan in het leven. Mensen die een lastig pad bewandelen in het leven. De Liefde, het verlangen om dit te doen is zo sterk in haar aanwezig. De weg om dit om te zetten in een realiteit voelt op dat moment als een weg vol met obstakels.  

Dit gevoel herken je vast. Dat er iets in jou zo echt voelt, het voelt als purpose, maar dat het realiseren ervan als ver weg of als onmogelijk voelt. Het voelt zelfs zo onmogelijk dat je zelf een lijst met redenen op kunt noemen waarom het niet mogelijk is. Het voelt alsof er een dikke sluier hangt tussen waar je diep van binnen naar verlangt en een passie voor voelt en het leven waar je naar kijkt. 

Zo zat ikzelf ooit ook in de stoel bij een dierbare vriend. Diezelfde tranen rolden over mijn wangen. Ik wist dat ik bedoeld was om mensen aan te raken met mijn bewustzijn. Om mensen te begeleiden vanuit mijn kracht om in de diepere lagen van het onderbewuste te kijken en het leven transparant te maken. Mijn kracht om mensen zichzelf te laten ontmoeten en vanuit dat licht van Liefde te gaan leven. Maar oef wat een zielspijn. De afstand tussen waar ik zat en wat ik wist dat ik te doen had. Hoe stap je in die andere realiteit? Hoe kan je het gaan leven? Hierop is maar 1 antwoord: innerlijk leiderschap. 

Stap voor stap leerde Maureen zichzelf beter kennen tijdens de de coachingsessies en in het dagelijkse leven. De verbinding met zichzelf groeide. Ze ontmoette zichzelf. Hierdoor kon ze in het leven gaan bewegen vanuit haar kern. Haar essentie. Ze leerde expressie te geven aan wie ze is. Tot daar die ene dag aanbrak dat zij op safari was in Zuid Afrika en moedig genoeg was om open te zijn in een gesprek met een vreemde.  Voorheen was hier een drempel die er nu niet was. Maureen had van mij de opdracht meegekregen open te zijn. Een open, liefdevolle houding naar de wereld en gebeurtenissen aan te nemen. Wat een simpel gesprek leek te zijn, bleek het Universum te zijn die tegen haar sprak en haar overvloed over Maureen uitstrooide. Deze man vertelde in het gesprek over zijn moeder die een afkickkliniek heeft. Maureen volgde haar innerlijke leiding. Dat ene gesprek met een vreemde bleek een ingang voor een heel nieuw avontuur. 

Wat Maureen is gaan doen, is zichzelf zijn. Zij kon dit doen omdat ze zichzelf had ontmoet. Haar innerlijke leider ontwaakte en Maureen leerde expressie te geven aan zichzelf. Ze volgde de stappen van haar innerlijke leiding met het magische resultaat dat haar verlangen werd omgezet in een realiteit. Zij is wakker geworden in haar leven. Niet langer is ze slaaf van haar gewoontes. Ze werd de kapitein op haar eigen schip. De verbinding met zichzelf hielp haar richting te geven in het leven. Zij is de creator van haar leven! Ze doet het! Ze is het! 

De kracht van ontwaken. De kracht van innerlijk leiderschap! How wonderful Life is now you’re in YOUR world! That’s when Magic happens and dreams come true! Zodra je jezelf ontmoet en kapitein wordt op je eigen schip! Ik ben trots op jou Lieve Maureen!  You did it! 

Liefs,

Eva Divya

 

WOORDEN VAN MAUREEN: 
Toen ik Eva Divya voor het eerst sprak en ze mij uitleg gaf, haar ideeën vertelde, hoopte ik alleen maar dat daar een klein stukje van zou uitkomen. Ik kon me er weinig bij voorstellen.

Nu zoveel maanden later zit ik voor 2 maanden in Zuid-Afrika, 6 weken mijn steentje bijdragen in een verslavingskliniek. Ik heb er ondertussen al 4 weken opzitten en voel me de beste versie van mezelf. Wat is dit mooi & fijn.
Meer dan 20 jaar geleden is dat vonkje ontstaan, ben ik mijn SPW opleiding begonnen, maar uiteindelijk nooit iets mee gedaan.
Tijdens een van mijn eerste coaching sessies met Eva Divya vertelde ze me dat we mijn passie zouden gaan vinden. Ik begreep het niet. Hoe dan? Wat dan? Maar een aantal weken later werd het vonkje, wat diep vanbinnen zat, aangeraakt. Dit is gaan branden en kijk nu!!
Door het samen met Eva Divya aan te gaan heb ik mijn eigen stem gevonden, of eigenlijk terug gevonden. Dat is zeker niet altijd makkelijk en het blijft een “work in progress”. Maar wat is het mooi en fijn. Bizar om te (kunnen) zien hoeveel er de afgelopen periode veranderd is. Ik ben nog steeds ik, maar ook zo anders. Ik leef niet meer vanuit angst en heb voor het eerst van mijn leven, diep vanbinnen, een vertrouwen, rust, een veilige plek. Ik ben Eva Divya intens dankbaar. Ze heeft me warmte en veiligheid leren ervaren en voelen.
Ik kijk uit naar de toekomst, open voor wat er gaat komen. Whatever it may be. De mooie dingen, maar ook de challenges. Bring it on, het komt goed.
Alles is ok ….
Maureen Aveling, Zuid Africa
 
RETREAT INNERLIJK LEIDERSCHAP
25/26/27/Januari 2019
GA JE MEE?
Voor meer INFO klik HIER