Ga naar 2:15 van de video om direct de toespraak van Jan terlouw te beluisteren.

Ontroerd… waarom? Omdat ook ik de tijd van touwtjes uit de brievenbus ken… en omdat ik zie hoe mensheid Liefde is verloren en ware Liefde vanuit de essentie opnieuw mag ontdekken om samen te komen als 1. Het gaat om Liefde! Maar hoe kan je Liefde geven aan een ander als je perceptie van Liefde voort komt uit een ik- bewustzijn, gedachtes van schaarste en te korten? Het kan alleen maar samen! Liefde ontdekken in jezelf om te kunnen geven. Je perceptie verhogen naar een bewustzijn van wij! Een Eenheid die het Universum al lang kent. De dieren, de planten…elke energie molecule. Alleen de mensen nog niet…. Zoekend buiten zichzelf.. De onvrede vullen met alles van buitenaf.. hebzucht. Gedreven door gedachtes en innerlijke onvrede en leegte… niet uit zijn ware essentie.
 
Het licht van Liefde dat in ieder van ons huist is nu harder nodig dan ooit! Het zit in jou.. het zit in mij! Er is maar 1 levensenergie, maar 1!
Die stroomt door jou, die stroomt door mij, die maakt ons WIJ!
1 met alles dat is!
 
Dus Lieve… ontdek de geheimen van jouw ziel! Ontwaak!  Vind het licht van innerlijke vrede en draag het uit op de golven van de wind. En zie dat het Universum oneindig is en dat dus ook jouw bewustzijn in oneindigheid kan groeien. Jouw perceptie van Liefde kan in oneindigheid groeien.
 
Iedereen is op zoek naar Liefde, naar vervulling van de leegte. En iedereen kent de gezegde: Liefde vind je in jezelf. Als er toch een kans is dat je meer liefde zou kunnen leven. Grijp die kans!!!! Maak van Ik WIJ! Beloof jezelf elke dag meer Liefde te leren. Vanuit innerlijke vrede naar wereld vrede! Want innerlijke vrede laat een Liefdevolle wereld zien.
 
Elk moment is een kans voor jou om in Liefde te overbruggen. Elke ademhaling is een kans om het anders te doen en wereld te verlichten met jouw licht. Een licht dat door groei steeds krachtiger wordt.
 
Wat is mijn bijdrage? Elke dag groeien en Liefde voor mijzelf en jou! Voor de persoon die anders is dan ik, ook voor de persoon die keuzes maakt waar ik niet achter sta. Liefde! Liefde is het antwoord en het is altijd het antwoord geweest!
 
Mijn kennis en perceptie van Liefde heb ik in mijn kaartenset ‘Ontwaken in Liefde’ verpakt. Zodat ik op mijn manier een ieder kan aanraken om te Ontwaken in Liefde, de verbinding met zichzelf te verdiepen en met de aarde. Jij bent de creator van je leven en de inzichtkaarten herinneren je eraan dat jij een keuze hebt om je leven in te richten vanuit innerlijke kracht en Liefde! Samen voor een Liefdevolle wereld.
Wil jij groeien in bewustzijn van Liefde om zo via jouw innerlijke vrede de wereld dichterbij wereld vrede te brengen, misschien kan ‘Ontwaken in Liefde’ jou helpen. 
 
Het antwoord zit in jou. In het licht van Liefde dat in je huist. Dat groter is dan je je nu kunt voorstellen. Ontdek het en deel het. Zo ontwaken en ontmoeten we als een eenheid in Liefde!
 
7_gold-heart Eva Divya