De feestdagen en alle nieuwjaarsborrels zijn weer voorbij en het nieuwe jaar is in volle gang. Ik hoop dat je hele gezellige dagen hebt gehad. De feestdagen kunnen soms een enorme uitdaging zijn. Bezoekjes aan familie kunnen oude gevoelens en patronen triggeren. Voordat je er erg in hebt bekijk je iemand door die oude bril, verdwijnt de liefde en ontstaat er opnieuw afstand door een oordeel.
Eigenlijk is elke moment dat zich aandient nieuw. Een leegte die jij mag vormen. Het is aan jou om jouw hoogste creatie van deze leegte te maken. Hoe doe je dat?

Dit doe je door elke aanstaande leegte te vullen met Liefde!

De behoefte aan controle zorgt ervoor dat we constant het ontastbare willen materialiseren. Dit is het moment waar het oordeel ontstaat. We vellen een oordeel over dat wat we waarnemen. Hierdoor kun je waar je naar kijkt plaatsen op een plek die voor jou comfortabel voelt. Dit geeft je onbewust een gevoel van veiligheid en macht. Je voelt je sterk want je voelt je in-control. Je ego bouwt werkelijk een feestje op zo een moment.

Maar het enige waar je echt over in- control bent is het herbeleven van alles waar je je vertrouwt mee voelt. Zelfs als dit voor afgescheidenheid zorgt tot je omgeving. Je leeft in een systeem dat zich blijft herhalen. Op elke leegte die je waarneemt blijf je steeds hetzelfde projecteren en daardoor verandert er niets in je leven. Ook niet de dingen die je wilt veranderen. Iets wat heel verdrietig is. Omdat je zo je best doet. Elk nieuw jaar worden er goede voornemens opgesteld. Maar als je de drang van je ego niet tempert dan zul je in dezelfde valkuilen van je gedrag stappen. So what to do?

Shift

Je mag boven jezelf uitstijgen!

Er bestaat geen grotere en helende kracht dan Liefde. Het is een ontastbare energie die alles verbind. Ik wil je uitnodigen om je een periode van 7 dagen te committeren aan het enkel leven van Onvoorwaardelijke Liefde. Maak met jezelf de afspraak om al je gedachten, woorden en gedrag te laten voortvloeien uit een bewustzijn van Liefde. Een echte LOVE IMMERSION! Liefde verhoogd de kwaliteit van je leven. Er is geen mooier cadeau voor jezelf en je omgeving! Doe je mee?

7 Dagen lang geef ik je tips en oefeningen om vanuit een verhoogd bewustzijn van Liefde te gaan leven. Schrijf je in voor de LOVE IMMERSION en laten we samen een impact creëren in je leven en in de wereld. Let your light shine bright!! Dompel jezelf 7 dagen onder in Liefde en see how your life changes!

Beweeg voorbij de kracht van je ego en laat je leiden door jouw grootste kracht. Liefde!

Schrijf je HIER in: