Elke ademhaling is een nieuwe kans om je leven te veranderen….

Eva Divya

 Eva Divya over Felicitat Life

Over Eva Divya

Ik gun het je om de liefde weer in jezelf terug te vinden, vanuit zachtheid krachtig in het leven te staan en zo onvoorwaardelijk geluk te activeren. Ik geloof dat iedereen zijn eigen pad heeft en dat het leven is om te groeien in bewustzijn. In het leven ontwikkel je patronen om op een ‘veilige’ manier weg te manoeuvreren van moeilijke momenten of pijnlijke emoties. Toch heeft iedereen het gereedschap om om te kunnen gaan met de obstakels die ze tegenkomen op hun weg, ook jij. Ik wil jou leren je gereedschap te gebruiken, ‘oude’ patronen te doorbreken, terug in het nu te komen en krachtig te worden, zodat je van het leven gaat genieten zoals dit bedoeld is.

Over Eva Divya

Ik volgde in mijn leven iedere dag mijn innerlijke verlangen. En op een dag was daar mijn passie: Felicitat Life! Met Felicitat Life begeleid ik mensen vanuit mijn helderwetendheid naar een gelukkiger en bevrijd leven. Door de jaren heen ben ik mij bewust geworden van bijzondere gaves. Gaves die mij een spiritueel leraar maken. Doordat ik net een stukje verder kan kijken op iemands levenslijn, heb ik al veel mensen succesvol mogen begeleiden naar innerlijke vrede en een gelukkiger leven.

Felicitat Life staat voor gelukkig leven en dat is wat ik jou ook gun; om je leven te leven in onvoorwaardelijk geluk. Ik help jou je ware ik weer te vinden en innerlijke vrede te ontwaken zodat je van jezelf en het leven kunt genieten. Een gelukkig leven is er ook voor jou.. Je moet alleen zelf de eerste stap zetten. Let’s make Someday.. Today!

Over Felicitat Life

Felicitat Life betekent Gelukkig Leven! Een Felicitat Life is een lifestyle, een keuze. Gelukkig leven is een keuze! Door te leven vanuit je hart, gedreven door je diepste verlangen in volledige vrijheid. Vrijheid voor jouw stem, je lichaam, jouw complete zijn! Het activeren van onvoorwaardelijk geluk door volledig in je kracht vanuit innerlijke vrede het leven te omarmen. Felicitat Life staat voor levensvreugde en passie, waar jij de creator van je leven bent. Maar het staat vooral voor het ontwaken van onvoorwaardelijke Liefde & Geluk van binnenuit! Zo bewegen we samen van Innerlijke vrede naar Wereld vrede.

Felicitat Life Community

In deze maatschappij waar zoveel afgescheidenheid bestaat en alles draait om identiteit is er de Felicitat Life Community… Een plek waar jij gewoon jij kunt zijn! Een warme community van mensen die zich geroepen voelen het leiderschap van licht op zich te nemen om de wereld een fijnere en liefdevollere plek te maken. Ontwaken in Liefde. Wetend dat jij de creator van je leven bent.

Zij maken de keuze voor Liefde en helpen de wereld te shiften naar een wereld vol liefde en eenheid vanuit eigenheid! Dat wil jij toch ook?!

Eva Divya is een geweldige coach. Vanaf het moment dat ze mijn leven binnenwandelde is mijn leven magisch veranderd.

Jaimie Vousten

De levenslessen van Eva Divya brengen je terug naar je ware zelf. Deze lessen laten jouw ervaring van liefde, geluk en bewustzijn in dit leven enorm vergroten. Dit brengt je naar volledige vrijheid en geluk!

Iris Kidron

Bestel hier het Felicitat Life Kaartendek

Ontwaken in Liefde

ONTDEK HIER