Afgelopen week werd ik uitgenodigd in Florida in het huis van de #1 business coach in de wereld. JT Foxx. Wauw, wat was dit een bijzondere ervaring. Niet alleen kreeg ik de kans om te leren van iemand met heel veel kennis. Ik leerde over mijzelf  en ik kreeg de kans om te verbinden met geweldige mensen. Mensen vanuit heel de wereld. Iedereen die daar was wilde op zijn of haar manier de wereld of iemands wereld verbeteren. We deelden een gezamenlijk doel, ook al geeft ieder daar op zijn eigen manier een vorm aan.

De belangrijkste les die ik van JT Foxx leerde is dat je de taal van je audience moet spreken en dat je mensen moet laten zien hoe goed je bent in wat je doet. Je moet deze taal spreken om je boodschap over te dragen, zodat de mensen die jouw hulp nodig hebben jou kunnen vinden. Deze boodschap was voor mij natuurlijk niet nieuw. Maar de wijze waarop JT Foxx een taal koppelt aan een idee is zo ongelofelijk sterk en goed. He has a genius mind, wat dat betreft! Ik mocht aanschouwen hoe hij de een na de ander hielp om een idee om te zetten in iets tastbaars.

JT voegde daaraan toe hoe noodzakelijk het is dat de mensen die mijn hulp nodig hebben, mij kunnen vinden. Als je leven niet gaat zoals je wilt en je ervaart daar fysiek, emotioneel of mentaal problemen van, dan heb je iemand nodig die jou weer in je volste potentie kan activeren. Zodat jij je leven kunt beleven zoals je verdient. Als ik niet de juiste taal spreek, dan kom je niet direct bij mij terecht en misschien zelfs bij iemand die jou niet zo goed kan helpen als ik. Hierdoor wordt jouw zoektocht naar hulp zoveel langer en kostbaarder. Daarmee wordt je beroofd van een mogelijkheid om eerder gelukkig te zijn en te geniet van het leven.

Het is natuurlijk opmerkelijk waarom nou deze les mij raakte! Ik geloof namelijk dat altijd de juiste mensen bij je komen. Maar tevens is mijn diepste wens is dat jij weet dat je naar mij toe kunt komen als je een probleem hebt. JT’s woorden waren een soort wake up call om nog beter mijn best te doen en nog meer verantwoordelijkheid te nemen voor dit proces. Zichtbaar zijn is zo belangrijk.  Zodat een ieder die mijn hulp nodig heeft mij direct kan vinden.

Tijdens het retreat werd ik vervolgens flink on the spot gedreven om te laten zien wat ik kon. Er werd een willekeurige dame uitgekozen die ik een reading moest geven. Oefff Not funny! Ik kon deze dame readen en helpen dat was het probleem niet. Echter waren de omstandigheden waaronder ik dit moest doen onder zo een nare en bijna vijandige druk. Deze vibe komt totaaaaaal niet in de buurt van de liefdevolle en warme energie waar ik gewoonlijk in werk.

Dit was het moment! Het moment dat ik nog maar kon terugvallen op 1 iemand. Dat was mijzelf en mijn diepste overtuiging.  Dat was het moment dat ik mijn ogen sloot en naar binnen ging. Ik maakte verbinding met mijn diepste kern en kracht. Ik keek de dame aan en gaf haar mijn reading, op mijn manier, in mijn woorden. Ondanks de onprettige druk die op mij uitgevoerd werd voelde ik zo een dankbaarheid. Op 1 of andere manier was deze les wat ik nodig had. Ik moest ervaren om mijzelf te laten zien onder de meest nare omstandigheden. Hoewel ik van binnen voelde dat ik dat kon, was ik nooit eerder zo on the spot gedreven. Het is een onvergetelijke les, waar ik JT dankbaar voor ben. Deze ervaring liet mij zien dat ik mijn eigen lessen werkelijk leef, maar ook hoe belangrijk het is dat je jezelf altijd laat zien. Namelijk, direct na mijn reading kreeg ik van achteren een hand op mijn schouder en een stem klonk: Ik wil straks met jou zitten en ik wil dat je hetzelfde voor mij doet.

In lijn met True You, het leven van je ware ik, wilde ik deze ervaring met je delen. Wat de omstandigheden ook zijn, durf jezelf te laten zien! Vertrouw op jezelf, blijf in verbinding met wie je bent. Je ware ik. Spreek jouw taal en durf jezelf te laten zien. Zo trek je altijd de juiste mensen omstandigheden aan.

Liefs,

Eva Divya