Meld je hier aan voor

My Choice to be Free

 Een 6-weekse live online training

Energiebewustzijn, Persoonlijk leiderschap & relatiedynamieken

STARTDATUM: 16 MEI

LIVE ONLINE TRAINING – 6 WEKEN

My choice to be Free

Energiebewustzijn, Persoonlijk Leiderschap & Relatiedynamieken

Deze 6 weekse live online training is gericht op ontwaken in de realiteit van het leven, leven vanuit innerlijke vrijheid en kracht. Het leven aankijken. De reis maken om te kunnen verbinden met het leven dat voor je ligt en jouw purpose.

Hoe we door het leven bewegen heeft alles te maken met de relatie die je hebt met jezelf en het leven. Elke keer als we tegen het leven opbotsen worden we geconfronteerd met de diepere overtuigingen die we over onszelf en het leven hebben. Opstaan in wie je bent, doe je door de relatie met jezelf te verdiepen.

Tijdens de training gaan we werken aan het verbeteren van de relatie met jezelf, met anderen en het leven zelf. Met als doel meer innerlijke vrede, het herkennen van je purpose en het verminderen van stress en (innerlijke)conflicten.

Het innerlijke conflict, dat zich steeds omzet in een conflict met het leven, kun je alleen van binnenuit oplossen. Tijdens je levensreis leer je constant. Meestal doordat het leven je triggerd op lagen die je in jezelf nog niet bent aangegaan. Gevoelens als; ik voel me niet gezien en gehoord, ik voel me niet goed genoeg kunnen naar boven komen. Deze gevoelens vertalen zich soms niet eens zo direct. Om deze gevoelens niet te voelen of te omzeilen hebben we allemaal overlevingsmechanisme ontwikkeld. Dit loopt uiteen van onbewust manipuleren tot (zelf)oordelen. Door te kiezen om deze lagen zelf aan te raken en te onderzoeken kies je voor leiderschap over het proces, ipv te wacht tot factoren in de buiten wereld je triggeren. Jij kunt er nu voor kiezen om vrij te zijn.

Hoe fijn zou het zijn om vrij te kunnen leven vanuit jouw innerlijke kern. De vrijheid te voelen om echt jezelf te zijn. Vrij te zijn van het conflict met jezelf en het leven.

In deze 6 weken starten we met het verdiepen van je bewustzijn, zodat je de tools leert waar je steeds op kunt terugvallen. Want dat is waar het leven over gaat. Weerbaar zijn. emotionele, mentale stabiliteit, zodat je om kunt gaan met hoe het leven zich voor je ontvouwt. Hoe graag we het ook willen, het is een illusie om te denken dat het leven constant over rozen zou kunnen gaan. Het leven zit in elk moment vol met uitdagingen en elke uitdaging spreekt een ander deel in jou aan. Hoe meer jij in harmonie bent met jezelf, helderheid hebt over wie je bent, des te vrijer en lichter je door het leven kunt gaan. In deze 6 weken wil ik de reis met je aangaan om nog meer op te staan in wie je bent. Meer harmonie tussen je innerlijke en uiterlijke wereld. Wakker worden in wie je bent,  loslaten van je beschermingsmechanisme en opstaan in je persoonlijk leiderschap.

Meld je hier aan!

Felicitat Life Online live training

Zaterdag van 9:00 – 11:00 uur (6 weken)

Startdatum: 16 MEI

Investering: €337,00 incl. BTW

Over werken met Eva Divya:

” Ooooh Man, wat is het leven een stuk relaxter na Eva!” 

Marcel

“Het is zo fijn! Ik heb me echt onderdeel van iets gevoeld, in een tijd dat ik zo weinig mensen zie. Het is mooier geworden dan ik ooit had kunnen bedenken.”

Maureen

“Het voelt zo fijn! Ik voel letterlijk hoe mijn hart groter wordt!”

Atossa

“Heel powerful, heel mooi, heel fijn. Dank je wel! “

Judith

“Je helpt mij mezelf te bevrijden”

Emma

“Het heeft me dichter bij mezelf gebracht en daardoor dichter bij mijn partner. Het heeft onze relatie versterkt.”

Rob

De Training 

Wat kun je verwachten

 • Zes live online trainingsessies van 2 uur

 • Een 1 op 1 coaching call van 25 min

 • 3 Audio meditaties

 • Werkboek met verdiepingsvragen

 • Oefeningen

Wat kan het je opleveren

 • Gevoelens van acceptatie en Liefde

 • Meer innerlijke vrede

 • Betere relatie met jezelf en anderen

 • Hogere energie – je voelt je lichter

 • Makkelijker loslaten en overgeven

Meld je hier aan!

Wie is Eva Divya

Eva Divya is een Spiritueel leraar met een ontwaakt bewustzijn. Transparant kan zij jouw onderbewuste lagen waarnemen en liefdevol begeleidt ze jou naar de diepere lagen in jezelf.  Dit kan soms ook confronterend zijn. Om de training bij te wonen is het daarom belangrijk dat je het verlangen en de bereidheid hebt om diepere lagen in jezelf te ontdekken. Eva Divya helpt je bij het loslaten van de lagen van je identiteit en ontwaken van je ware ik.

Tijdens de lessen beweeg je naar de plek in jezelf waar stilte is. Vanuit de stilte kun je jouw eigen ritme en hartsverlangen ontdekken. Eva Divya begeleidt je door middel van haar teachings, helderwetendheid, meditaties en de hoge frequentie van haar energie. Na afloop zal je meer innerlijke rust, helderheid en/of een verhoogd bewustzijn ervaren.

Heb je vragen?

Heb je vragen of twijfel je of deze training passend is voor jou, dan ben je welkom om vrijblijvend contact op te nemen via info@felicitatlife.nl

GOOD TO KNOW:

 • Er wordt een opname gemaakt van iedere les. Mocht je een keer de les niet kunnen bijwonen dan ontvang je de opname en kun je de les op een later tijdstip bekijken.
 • De meditaties ontvang je als audio en blijven voor jouw privégebruik ook na de training.
 • Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen.

Wat anderen zeggen over werken met Eva Divya 

Eva Divya ziet jouw potentie en voelt exact wat je nodig hebt. Ze begeleidt je op het pad om dit te realiseren en ze staat naast je gedurende het proces. Wat Eva uitzonderlijk maakt is haar oprechtheid en enthousiasme. Ik raad Eva Divya van harte aan!

Dimitri Ogg

Eva betekent voor mij Energie Voor Anderen. Eva Divya laat je namelijk van binnenuit naar buiten stralen. Eva heeft mij bewust gemaakt hoe ik dichter bij mezelf kan komen. Door haar gave om op een diepere laag te coachen, heeft zij mij geleerd nog gelukkiger en zelfbewuster te worden. Wil jij dat ook? Dan zou ik zeker contact opnemen met Eva Divya

Kees Kortmuller