Hoe kan ik jou het beste helpen?

line

Ik heb voor jou met veel passie verschillende coachingsvormen ontwikkeld om je te helpen bij het creëren van je droomleven. Leven in onvoorwaardelijke Liefde en Geluk vanuit je ware essentie! Mijn coachingsvormen helpen je om weer de creator van je leven te worden, zodat je weer vol energie, kracht en vreugde in het leven komt te staan. Wil je door mij geholpen worden en weet je niet zeker of ik je kan helpen? Bekijk hier mijn aanbod of neem contact met mij op. Ik ben er voor je zodra jij voelt dat het tijd is om jouw licht in volle kracht te laten stralen!

Let’s make Someday… Today!

Coaching Sessie met EVA DIVYA

Wat je vraagstuk ook is, ik help je de puzzelstukjes weer op de juiste plek te leggen. Er ontstaat helderheid, rust en inzicht. Na een sessie weet je weer waar je staat en wat voor jou de juiste stap is  naar een leven dat echt bij je past. Lichtheid, liefde! Het gevoel; Ik mag er zijn!

Zodra je bij me binnenkomt weet ik wat je nodig hebt. Jij hoeft alleen maar te zijn en te ontvangen. Met Liefde begeleid ik je naar een laag van bewustzijn waar ook jij innerlijk leiderschap kunt voelen en kunt zien dat een leven in Liefde, rust en geluk er ook voor jou is.

Een sessie duurt 1,5 uur. Mail naar info@felicitatlife.nl om een afspraak te maken.

Twijfel je of de sessie de juiste stap voor je is en wil je eerst even telefonisch kennismaken. Laat me dit dan weten en zet je telefoonnummer in de e-mail. Dan neem ik contact met je op.

Liefs Eva Divya

Persoonlijk Leiderschapscoaching

Individueel coachingstraject

Activeer jouw persoonlijke leiderschap! Een uniek high-end individueel traject. Ben jij opzoek naar een coach die volledig commited is om ervoor te zorgen dat jij in je kracht komt te staan en je volste Zijn leeft? Een coach die je helpt je ware ik en je essentie te ontdekken en je vanuit je kern leert leven… maar je wilt liever een individueel traject in gaan!

Vraag naar de mogelijkheden voor jou! Mail naar Info@felicitatlife.nl

Coaching Sessie met PETRA VLIEGER

Felicitat Life Heerlijk leven Sessie

Heerlijk leven is voor ieder mens mogelijk en voor mij begint heerlijk leven met wakker worden in je lijf. Je lichaam, een systeem met hoge intelligentie, is afgestemd op overleven. Je lichaam communiceert met je en vertelt je precies wat je nodig hebt op elk moment.

Door je leven heen raak je de verbinding met je lichaam steeds meer kwijt, waardoor je de taal van je lichaam minder goed verstaat. Je voelt je bijvoorbeeld aangetrokken tot bepaalde voeding die niet echt goed voor je is, om een andere disbalans in je lichaam te maskeren. Je hebt een craving voor chocolade maar eigenlijk is dat een signaal van een te kort aan magnesium. Je hebt zin om te eten maar eigenlijk speelt er een emotioneel trauma op.

Felicitat Life werkt samen met Petra Vlieger.

Al jong was zij gefascineerd door gezondheid (lichamelijk en emotioneel) en voeding. Na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool, studeerde ze psychologie en kinesiologie en specialiseerde zij zich daarna in traumaverwerking, orthomoleculaire therapie en lifestyle coaching.
Ook volgde zij een opleiding medische basiskennis en homeopathie voor kinderen.

Tijdens haar behandeling maakt zij gebruik van verschillende technieken, zoals kinesiologie (Touch For Health/spiertesten), Emotional Stress Release, Orthomoleculaire therapie (voeding en supplementen), Cranio-sacraal therapie, coaching (NLP/PMA), traumaverwerking en (familie)opstellingen. De combinatie van deze behandelmethoden geven een persoonlijk inzicht in de vraag waarmee je bij mij komt.

Ben je nieuwsgierig naar hoe jouw lifestyle en huidige staat van je lichaam jouw dagelijkse welzijn beïnvloeden? Ontdek wat Petra voor jou kan betekenen en maak een afspraak voor een intake gesprek. Mail naar: petra@felicitatlife.nl

Self Help

doosje

Inzichtkaartenset

Ontwaken in Liefde

Onvoorwaardelijke Liefde en balans vind je terug met behulp van deze kaarten. Jij bent de creator van je leven en deze kaarten herinneren je eraan dat jij een keuze hebt om je leven in te richten vanuit innerlijke kracht en Liefde!

De set bestaat uit 56 inzichtkaarten die je op elk moment van de dag kunt raadplegen. Ze helpen je om terug te keren naar de essentie van het moment en vanuit een nieuw bewustzijn situaties te benaderen. Terug naar jezelf om te ontwaken in Liefde!

Deze kaarten zijn met Liefde voor jou gemaakt. Via de kaarten hoop ik jouw hart te openen om nog meer vanuit innerlijke vrede en Liefde te gaan leven. Innerlijke vrede laat een liefdevolle wereld zien waardoor jij volledig kunt ontwaken in Liefde!

Ontdek meer

Jij bent de creator van je leven, ontwaak je diepste verlangen en creëer je droomleven..

Eva Divya
LIEFDE
BLOG
OVER FELICITAT LIFE