“Om Liefde te kunnen geven moet je eerst van jezelf houden.” Een uitspraak die je vast weleens gehoord hebt. Toch lijken deze woorden hun kracht te verliezen zodra de behoefte naar geluk om de hoek komt kijken. De behoefte naar geluk activeert de behoefte naar bevestiging van de buitenwereld. Bevestiging van anderen geeft je een goed gevoel over jezelf. Daardoor worden we verleidt om naar geluk te zoeken in relaties. Met een partner, vrienden of familie.

Jouw innerlijke stem die zegt; “hou van mij?!” creëert een directe verantwoordelijkheid voor de ander om jou gelukkig te maken. Onbewust vraag je de ander constant voor een bevestiging van Liefde. Je zult versteld staan over hoe vaak je onbewust die vraag uitzend naar je omgeving via je gedrag. Naar je partner, je kinderen, je vrienden of familie. Hiermee geef je niet alleen een boodschap af aan de ander, maar ook aan jezelf. Namelijk, dat jij een ander nodig hebt om gelukkig te zijn. Een partner en zelfs vrienden kunnen absoluut voor geluksmomenten zorgen, maar deze taak leidt uiteindelijk tot teleurstellingen. Het is onmogelijk voor anderen om een constante bron van geluk te zijn voor jou. Hoe groot je projectie op de ander ook is. Uiteindelijk kom je terug bij jezelf en je ware gevoelens.

Succesvolle relaties starten bij een liefdevolle relatie met jezelf. Om deze relatie aan te kunnen gaan zul je eerst de verbinding met jezelf moeten verdiepen. Wie ben jij? Wie denk je dat je bent en wie is je ware ik? Een liefdevolle band met je ware ik, je TRUE YOU helpt je niet alleen je relaties te verbeteren, het helpt je om je hele leven naar een nieuw niveau te tillen. Een niveau van heelheid, liefde en innerlijke vrede.

In verbinding met jezelf ben je de creator van je leven. Namelijk als je van iemand houdt dan zorg je goed voor diegene. Zelfliefde zorgt ervoor dat je alleen nog maar beslissingen neemt die in alignment zijn met je ware ik. Zo wordt het leven elke dag een cadeautje en leef je een autonoom bestaan.

Neem de verantwoordelijkheid voor jouw eigen geluk! Wil jij jezelf ontmoeten zonder de ruis van het leven? Voelen hoe het is om echt met jezelf te zijn. Leren hoe jij je kunt openen voor je ware ik? Wil jij succesvolle relaties en je hele leven naar een nieuw niveau van heelheid shiften? Ga dan op 18 augustus mee naar het True You weekend. Ontmoet je ware ik en ontwaak Liefde voor jezelf! Klik HIER om je aan te melden of voor meer details. Heb je vragen mail mij, op info@felicitatlife.nl

Geniet van deze dag en wees Lief voor jezelf!

Liefs,

Eva Divya