Hoe was jou dag vandaag? Weet je dat het vandaag internationale dag van de vrede is? Mijn dag begon alles behalve vredevol.. Ruziemakende kids aan de ontbijttafel… ahhhhh!!! Ondanks de hectische ochtend voelde ik mij heel vredevol vandaag :-). Ik was de hele dag op pad om de laatste voorbereidingen te doen voor het Italië retreat. Voor alle deelnemers heb ik een klein cadeautje gekocht. Heerlijk om te doen!
 
Deze maand is er een enorme energie shift gaande en die heeft op iedereen zo z’n uitwerking. Op mij, op jou en op kids! Je wordt uitgedaagd om je diepste verlangen te volgen en om gedrag los te laten die jouw hoogste potentie niet ondersteund. Dit zorgt voor innerlijke onrust en dan is het niet altijd makkelijk om je innerlijke vrede te bewaren. Tenzij je in liefde je ware ik kunt omarmen…. Kun je vanuit het nu voorwaarts bewegen en in ieder moment je zielsverlangen volgen? Of kies je voor het herleven van je verleden? Durf je het aan om te kiezen voor wat je werkelijk voelt? 
 
Kom je deze maand nog voor grote keuzes te staan.. probeer je keuzes dan te maken vanuit innerlijke vrede. Probeer dit plekje in jezelf op te zoeken. Dit kan door meditatie maar ook door iets te doen waar je heel veel energie van krijgt. Focus je op de liefde in jezelf. Zodra jij jezelf, je leven volledig kunt omarmen dan ontstaat er direct innerlijke vrede. Voel je onrust? Probeer dan te ontdekken welk stukje van jezelf je nog moeilijk vindt om te accepteren.
 
We zijn de fase in gegaan van spiritueel ontwaken. Dit houdt in dat je de mogelijkheid krijgt je bewustzijn te vergroten en naar een nieuw laag te stiften. Het leven van je hoogste potentie! Het is als het ware surfen op de golf van energie die zich nu aandient. De uitdaging is dat je heen en weer wordt geslingerd tussen wat was en wat is en wat kan zijn…. 
Durf je het aan om in het nu te blijven? Jezelf in liefde te koesteren en vanuit liefde voor jezelf keuzes te maken?
Het is zo belangrijk dat jij je hart gaat volgen! Je innerlijke roeping gaat leven. Alleen zo ontstaat er kosmische ordening, en wereld vrede. Als iedereen z’n plekje inneemt en zichzelf in liefde omarmt. Innerlijke vrede laat een liefdevolle wereld zien.
Wat kan jou helpen in dit proces? Compassie!!! Compassie is het sleutelwoord voor zelfliefde en innerlijke vrede. Wordt je eigen beste vriend of vriendin en heb compassie met jezelf! Deze maand word je uitgedaagd om terug te blikken op je leven en dit haalt ook oude pijnen naar boven. Laat compassie je dragen, zodat je vol vertrouwen stapjes kunt maken op de weg van Liefde!
Vrede begint bij Liefde!
Wil jij hulp bij het ontwaken van jouw innerlijke vrede en meer Liefde in je leven ervaren?  Dan is de ‘Ontwaken in Liefde’ Kaartenset een MUST-HAVE!  Durf je het aan om met mij je diepste verlangen te ontwaken? Kom dan naar het ‘Ontwaken in Liefde’ event. ( pssst: dan krijg je de kaartenset cadeau en kun je thuis heerlijk in de flow blijven na het event! ) Ontdek het HIER7_gold-heart