Voor mij is Liefde het belangrijkste wat er bestaat. Ik geloof dat liefde DE basis is voor een vervult gelukkig leven. Iedereen zoekt op zijn eigen manier naar vervulling, manieren om liefde te ervaren om zich gelukkig te voelen in het leven. De een zoekt een partner, de ander neemt kinderen en weer een ander zoekt het in de materie. Tot er bewustwording komt….. dan vindt je liefde op een hele speciale plek!

Vandaag wil ik jullie activeren, aanwakkeren, uitnodigen om de rest van je leven te wijden aan het ontdekken van meer liefde op een zeer speciale plek! Een plek waar de kracht van Liefde zo enorm groot is! Een plek waar de liefde overvloedig en oneindig is! Waar de liefde heelwording en ultiem geluk betekent.

Gedurende mijn eigen bewustwordingsweg leerde ik de kracht van Liefde. Ik ontdekte dat ieder mens een eigen soort liefdesbeleving heeft. En dat deze liefdesbeleving kan groeien! Dus dat je kunt leren meer liefde te ervaren! De meeste mensen leven met een gebrek aan eigenliefde en zoeken daarom naar vervulling van liefde buiten zichzelf.

Ook ik heb liefde buiten mijzelf gezocht. Behoefte aan een partner, behoefte aan verbinding met mensen om mij heen. Tot ik op een dag ontwaakte en tot de schokkerende realiteit kwam dat ik was vergeten bewust van mijzelf te houden. Bewust stil te staan bij mijzelf en liefde te ervaren. Mijzelf liefde te geven. Ik hield van heeeel veel mensen. Mensen, die mijn liefde, gezien hun gedrag toentertijd misschien niet eens echt verdiende. Ik hield van die mensen zelfs meer dan van mijzelf! Dat ik niet van mijzelf hield was zo een eyeopener!

Dit is waar ik mijzelf activeerde van mijzelf te gaan houden. Na elke transformatie die ik doormaakte ontdekte ik dat er meer liefde bestond. Iedere keer als ik dacht; ‘dit moet het zijn, meer liefde dan dit kan er niet bestaan’, dan ontdekte ik door een transformatie dat ik nog meer liefde kon voelen

Hou jij van jezelf? En is dit wel genoeg liefde?

Ik wil je uitnodigen om even voor de spiegel te gaan staan. Sluit je ogen. Adem een paar keer diep in en uit. Adem daarna rustig naar je buik. Open je ogen en kijk jezelf in je ogen aan. Blijf kijken. Maak contact met de gene die je ziet. Probeer niet te knipperen of weg te kijken maar blijf jouw spiegelbeeld in de ogen aankijken. Als je er klaar voor bent, spreek dan de volgende woorden uit: ‘Ik hou van mijzelf’. Ervaar wat dit met je doet. Herhaal dit nog 2 keer en wordt je bewust van wat deze woorden elke keer opnieuw met je doen.

Stel jezelf de volgende vragen;

– Hoe klinkt jouw stem? Stabiel, stevig, vol, stromend of twijfelend, haperend, onzeker?

– Hoe voelt je lichaam? Voel je sensaties in je lichaam?

– Wat gebeurt er met je ademhaling en hoe voelt je keel aan? Voelt je keel vrij en open of voel je een druk of brok in je keel?

– Geloof jij jezelf? Zou een ander jouw woorden geloven?

– Kun je de liefde voor jezelf echt voelen en is dit de liefde die je vervult in het leven. Is dit genoeg liefde?

– Ben je ultiem vervult met geluk in je leven?

Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaring en misschien wil je jouw ervaring wel met mij delen. Dat zou ik heel leuk vinden! Dan mag je mij mailen op info@felicitatlife.nl  een berichtje sturen.

Is dit genoeg liefde voor jezelf? Is dit de alles vervullende liefde die ervoor zorgt dat je niets en niemand meer nodig hebt?  Wacht even voordat je deze vragen met JA beantwoord. Sluit je ogen en leg je hand op je hart. Open je ogen, kijk jezelf aan. Ben eerlijk tegen jezelf. Zeg je nog steeds ja? Als je nu ja zegt dan betekend het dat dit de liefde is waar je nu voor settelt in het leven. Dat dit de geluksfactor is waar je voor settelt in het leven. Stel jezelf de vraag; Verdien ik meer?

Op deze laatste vraag wens ik een hele dikke vette grote JA!!! Want zelfs als je de vervulling al echt kunt voelen, ik beloof je er is meer! Dus blijf elke dag naar meer liefde zoeken in het leven. Zoek de liefde in jezelf. Dit is de speciale plek! De liefde in jezelf en ik beloof je vanuit het diepste van mijn hart, deze liefde zal je vervullen!

Ik ontdekte hierdoor een power! Een power van liefde die zoooo veel groter is dan ikzelf. Deze liefde vervult mij. Ik ben ultiem gelukkig. En nog steeds weet ik dat er meer is dus zal ik de rest van mijn leven wijden aan het ontdekken van meer Liefde. Vanuit hier ontdek je Echte liefde: Universele Liefde! Universele liefde is oneindig en overvloedig. Dus heb jezelf lief, oneindig en overvloedig! Want dan en dan alleen heb je het leven lief en kun je het leven leiden in je volste potentie!

Dit is wat ik vanuit liefde voor jou wens. Eigen liefde!  Want ik hou van jou, zoals ik van mijzelf hou! Als jou eigenliefde zijn potentie vervult dan is er Universele liefde en een ultiem gelukkig en vervult leven voor jou! Geef jezelf het mooiste cadeau dat er bestaat en Kies voor de Liefde, voor de rest van je leven!