MeditateMe

6 weekse Live online training  – Bewustzijn & Meditatie

Werkelijk jezelf voelen!

Activeer Innerlijke rust | Zelfliefde | Creatiekracht

START 22 MEI

Meld je hier aan!

Felicitat Life Online live training

Zaterdag van 9:00 – 11:00 uur (6 lessen)

Startdatum: 22 mei

Investering: €337,00 incl. BTW


MeditateMe VIP

Het cursusprogramma MeditateMe plus een individuele meditatie sessie met Eva Divya waarin een persoonlijke Yoga Nidra meditatie wordt gemaakt. Volledig afgestemd op jou! Na afloop van de sessie ontvang je de opname, zodat je deze elke dag opnieuw kunt inzetten voor jouw helende reis.

Investering: €385,00 incl. BTW

Meld je hier aan VIP!

Activeer innerlijke rust, zelfliefde & creatiekracht

De zoektocht naar betekenis en vervulling in het leven kan soms voelen als een oneindige strijd. Thema’s die terug blijven komen. Patronen die zich blijven herhalen. Steeds opnieuw incasseer je het leven, ervaar je stress, zonder dat je echt op die plek komt van vervulling en betekenis.  Je raakt de verbinding met jezelf steeds meer kwijt en dat heeft een impact op je creatiekracht, vitaliteit, gezondheid en het leven van je potentieel.

De afstand tussen jou en de plek van vervulling kan alleen jij overbruggen. De afstand wordt namelijk gevormd door innerlijk conflict. De strijd tussen wat we denken nodig te hebben van het leven en hoe het leven zich aandient en je ware behoeftes.

Je hele leven heb je proberen te voldoen aan wie je dacht dat je moest zijn van jezelf en de wereld. Op je werk, voor je familie, je partner, als ouder. Wat je dacht dat dat leven je zou opleveren aan vervulling, geluk en innerlijke vrede is een illusie geweest. You keep trying… you keep smiling maar van binnen voelt het als een eindeloze rat race. Wanneer is het tijd voor mij? Het is tijd voor jou als jij daarvoor kiest en bereid bent de lagen van je identiteit los te laten die niet “jij” zijn. 

Deze nieuwe training helpt jou je capaciteit te vergroten om met het leven om te gaan. Door het vergroten van je bewustzijn helen we op diepere lagen waardoor je innerlijke conflicten zullen verdwijnen. Je leert een fijne en stabiele relatie met jezelf op te bouwen. We doorbreken de strijd met jezelf en het leven. 

We bewegen naar wat echt is en daarmee laten we alle labels, overtuigingen en patronen die je niet langer dienen los. Wat we eigenlijk gaan doen is bewegen naar je natuurlijke staat. Alle identiteitslagen aan de kant en jezelf te ontmoeten zoals je bent. 

Life is the bridge to meet your true self

Eva Divya

De Training 

Wat kun je verwachten

 • Zes live online trainingen van 2 uur

 • 9 Audio meditaties

 • Conscious coaching

 • Yoga Nidra

 • Breath work

 • Werkboeken

 • Oefeningen

Wat kan het je opleveren

 • Meer capaciteit om met het leven om te gaan

 • Meer innerlijke rust

 • Betere relatie met jezelf en anderen

 • Sterkere verbinding met jezelf

 • Hogere energie – je voelt je lichter

 • Meer overgave en makkelijker loslaten

 • Betere nachtrust

Meld je hier aan!

MeditateMe (meditation made easy)

Tijdens de training ligt de focus op bewustwording en meditatie. Door de jaren heen heeft Eva Divya haar eigen meditatie technieken ontwikkeld. Deze technieken helpen jou echt te mediteren en met jezelf verbinden. Je leert je systeem in de juiste staat te brengen waardoor meditatie ontstaat ipv dat je op je kussen beweegt tussen innerlijk conflict en zelfoordeel. We zijn inmiddels allemaal bekent met de voordelen van meditatie, maar wanneer lukt het nu echt om te mediteren zonder dat je in een gesprek raakt met jezelf, je worstelt met je houding of afgeleid raakt door gedachtes of je omgeving. De training heet MeditateMe omdat Eva Divya je meeneemt in meditatie. Het is meditatie made easy. Alle regels aan de kant en let Meditation happen.

Elke les neemt Eva Divya je ook mee in een Yoga Nidra. Een trancedente vorm van meditatie die het zelfhelende vermogen van je lichaam activeert. Het is een non-doing practice die voor diepe ontspanning zorgt. Yoga Nidra gebruikt de biologische voordelen van slaap en boost je creativiteit, verdiept de verbinding met je ware ik en helpt je een diepe meditatieve staat te ervaren. Je zult meer innerlijke rust ervaren. Hoe vaker je Yoga Nidra doet, des te meer je voordelen van deze practice zult gaan ervaren in je dagelijks leven. Je ontvangt van Eva Divya een audio begeleiding die je elke dag kunt doen.

Life Mastery of Verlichting

De ene persoon is op zoek naar life mastery en de ander persoon streeft verlichting na. Tijdens de lessen deelt Eva Divya haar teachings met jou. Dit ondersteunt jou in life mastery en het helpt je de verbinding met jezelf verdiepen op jouw weg naar heelwording van jezelf en verlichting. De teachings vinden allereerst plaats door een energetisch overdracht. De lessen zullen je op een diepere laag raken en jouw energiesysteem aanspreken. Terwijl je hoofd het probeert te begrijpen, is de energie al aan het werk. Je kunt in de les heerlijk in een ontspannende ontvangende rol zitten. Het enige wat je nodig hebt is de bereidheid om jezelf werkelijk te ontmoeten. Uit de doeners- rol, in je absolute zijnstaat!

Voor wie? 

De training is voor jou….

 • als je de bereidheid hebt om naar de diepere lagen in jezelf te kijken.

 • als je behoefte hebt aan innerlijke rust en meer zelfliefde

 • als je zelf verantwoordelijkheid wilt nemen voor je proces

 • als je voelt dat je klaar bent voor de next step.

 • als je moeite hebt met grenzen aangeven, keuzes maken, stress ervaart

 • als je stress gerelateerde klachten hebt, hoofdpijn, buikpijn, onrust, veel gedachten, vermoeidheid

 • meer vanuit verbinding en Liefde wilt leven

 • als je met iemand wilt werken die zijn kennis niet uit een boek heeft maar werkelijk de embodiment is van de practice.

Meld je hier aan!

Wie is Eva Divya

Eva Divya is een Spiritueel Leraar met een ontwaakt bewustzijn. Transparant kan zij jouw onderbewuste lagen waarnemen en liefdevol begeleidt ze jou naar de diepere lagen in jezelf.  Haar grootste krachten zijn haar waarnemingsvermogen, persoonlijk leiderschap, onvoorwaardelijke Liefde en Energie bewustzijn. Tijdens de lessen zal ze je coachen. Dit kan soms ook confronterend zijn. Om de training bij te wonen is het daarom belangrijk dat je het verlangen en de bereidheid hebt om diepere lagen in jezelf te ontdekken. Eva Divya helpt je bij het loslaten van de lagen van je identiteit en ontwaken van je ware ik.

Tijdens de lessen beweeg je naar de plek in jezelf waar stilte is. Vanuit de stilte kun je jouw eigen ritme en hartsverlangen ontdekken. Eva Divya begeleidt je door middel van haar teachings, helderwetendheid, meditaties en de hoge frequentie van haar energie. Na afloop zal je meer innerlijke rust, helderheid en/of een verhoogd bewustzijn ervaren.

Heb je vragen?

Heb je vragen of twijfel je of deze training passend is voor jou, dan ben je welkom om vrijblijvend contact op te nemen via info@felicitatlife.nl

GOOD TO KNOW:

 • Er wordt een opname gemaakt van iedere les. Mocht je een keer de les niet kunnen bijwonen dan ontvang je de opname en kun je de les op een later tijdstip bekijken.
 • De lessen blijven tot 6 maanden na het afronden van de training toegankelijk. Er is een mogelijkheid dit te verlengen.
 • Je ontvangt 4 meditaties als download.
 • Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen.
 • Indien er inschrijvingen zijn van mensen die als voertaal Engels hebben,  dan zal de training in het Engels worden gegeven. Jouw vragen tijdens de les mag je gewoon in het Nederlands stellen en indien nodig zal Eva Divya jouw persoonlijke vraag in het Nederlands behandelen.

Wat anderen zeggen over werken met Eva Divya 

Eva Divya ziet jouw potentie en voelt exact wat je nodig hebt. Ze begeleidt je op het pad om dit te realiseren en ze staat naast je gedurende het proces. Wat Eva uitzonderlijk maakt is haar oprechtheid en enthousiasme. Ik raad Eva Divya van harte aan!

Dimitri Ogg
”Door de lessen van Eva Divya raak ik altijd geïnspireerd. Ze geeft een hele heldere kijk op het leven die zo fijn en licht voelt. Na haar lessen ben ik altijd een stuk meer relaxed en voel ik mij een stuk lichter, heel bijzonder!
Dankjewel Eva Divya!!”
Liefs Ineke
Ineke Klaucke

Eva betekent voor mij Energie Voor Anderen. Eva Divya laat je namelijk van binnenuit naar buiten stralen. Eva heeft mij bewust gemaakt hoe ik dichter bij mezelf kan komen. Door haar gave om op een diepere laag te coachen, heeft zij mij geleerd nog gelukkiger en zelfbewuster te worden. Wil jij dat ook? Dan zou ik zeker contact opnemen met Eva Divya

Kees Kortmuller

Door samen met Eva Divya te werken heb ik mijn eigen stem gevonden, of eigenlijk teruggevonden. Wat is het mooi en fijn. Bizar om te (kunnen) zien hoeveel er de afgelopen tijd veranderd is. Ik ben nog steeds ik, maar ook zo anders. Ik leef niet meer vanuit angst en heb voor het eerst van mijn leven, diep vanbinnen, een vertrouwen, rust, een veilige plek. Ik ben Eva Divya intens dankbaar. Ze heeft me warmte en veiligheid leren ervaren en voelen.

Ik kijk uit naar de toekomst, open voor wat er gaat komen. Whatever it may be. De mooie dingen, maar ook de challenges. Bring it on, het komt goed. Alles is ok ….

Maureen Aveling