Meld je hier aan voor

Ontmoet Jezelf in Liefde

 Een 4-weekse live online training

Beweeg van (zelf)oordeel naar (zelf)acceptatie

Meld je hier aan!

Felicitat Life Online training

4 online lessen

Ontmoet jezelf in Liefde 

Van (zelf)oordeel naar (zelf)acceptatie

Yes! In de komende 4 weken gaan we een reis maken door de lagen van jouw bewustzijn. Je verdiept de verbinding met jezelf en je leert in liefde naar jezelf te kijken.

Het veroordelen van jezelf en het leven kan zo een negatieve invloed hebben op hoe je je dagelijks voelt. Steeds het gevoel niet goed genoeg te zijn, als het niet zo gaat zoals je gelooft dat het moet gaan, of zoals je gelooft dat je moet zijn. Oordelen trekt je energie naar beneden. Het is zo moeilijk los te breken uit deze spiraal van (zelf)oordeel. We geloven immers dat als we zien wat er allemaal niet deugt, dat we dan meer controle hebben over wat we allemaal moeten fixen. Het lijkt wel hoe meer we die innerlijke stem onderdrukken, hoe groter de kracht is waarmee het oordeel weer de hoek om komt zeilen. Tijdens deze online live training help ik je om je bewustzijn te verdiepen en neem ik je mee op een reis om meer vanuit acceptatie en liefde te leven.

De Training 

Wat kun je verwachten

 • Vier live online trainingsessies van 2 uur

 • 3 Audio meditaties

 • Werkboeken

 • Oefeningen

Wat kan het je opleveren

 • Gevoelens van acceptatie en Liefde

 • Meer innerlijke vrede

 • Betere relatie met jezelf en anderen

 • Hogere energie – je voelt je lichter

 • Makkelijker loslaten en overgeven

Meld je hier aan!

Wie is Eva Divya

Eva Divya is een Spiritueel leraar met een ontwaakt bewustzijn. Transparant kan zij jouw onderbewuste lagen waarnemen en liefdevol begeleidt ze jou naar de diepere lagen in jezelf.  Dit kan soms ook confronterend zijn. Om de training bij te wonen is het daarom belangrijk dat je het verlangen en de bereidheid hebt om diepere lagen in jezelf te ontdekken. Eva Divya helpt je bij het loslaten van de lagen van je identiteit en ontwaken van je ware ik.

Tijdens de lessen beweeg je naar de plek in jezelf waar stilte is. Vanuit de stilte kun je jouw eigen ritme en hartsverlangen ontdekken. Eva Divya begeleidt je door middel van haar teachings, helderwetendheid, meditaties en de hoge frequentie van haar energie. Na afloop zal je meer innerlijke rust, helderheid en/of een verhoogd bewustzijn ervaren.

Heb je vragen?

Heb je vragen of twijfel je of deze training passend is voor jou, dan ben je welkom om vrijblijvend contact op te nemen via info@felicitatlife.nl

GOOD TO KNOW:

 • Er wordt een opname gemaakt van iedere les. Mocht je een keer de les niet kunnen bijwonen dan ontvang je de opname en kun je de les op een later tijdstip bekijken.
 • De meditaties ontvang je als audio en blijven voor jou privé gebruik. Ook na afloop van de training.
 • Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen.

Wat anderen zeggen over werken met Eva Divya 

Eva Divya ziet jouw potentie en voelt exact wat je nodig hebt. Ze begeleidt je op het pad om dit te realiseren en ze staat naast je gedurende het proces. Wat Eva uitzonderlijk maakt is haar oprechtheid en enthousiasme. Ik raad Eva Divya van harte aan!

Dimitri Ogg

Eva betekent voor mij Energie Voor Anderen. Eva Divya laat je namelijk van binnenuit naar buiten stralen. Eva heeft mij bewust gemaakt hoe ik dichter bij mezelf kan komen. Door haar gave om op een diepere laag te coachen, heeft zij mij geleerd nog gelukkiger en zelfbewuster te worden. Wil jij dat ook? Dan zou ik zeker contact opnemen met Eva Divya

Kees Kortmuller