Meld je hier aan voor

Renewed Friendship with Yourself

Live online training

Beweeg van overleven naar innerlijke vrijheid

STARTDATUM: 5 September

Meld je hier aan!

Felicitat Life Online live training

Zaterdag van 9:15 – 11:15 uur (7 lessen)

Startdatum: 5 SEPTEMBER

Investering: €397,00 incl. BTW

Renewed Friendship with Yourself 

Van overleven naar innerlijke vrijheid

De zoektocht naar betekenis en vervulling in het leven kan soms voelen als een oneindige strijd. Thema’s die terug blijven komen. Patronen die zich blijven herhalen. Steeds opnieuw incasseer je het leven, zonder dat je echt op die plek komt van vervulling en betekenis.  De afstand tussen jou en de plek van vervulling kan alleen jij overbruggen. De afstand wordt namelijk gevormd door innerlijk conflict. De strijd tussen wat we denken nodig te hebben van het leven en hoe het leven zich aandient en je ware behoeftes.

Wat je nodig hebt is een goede vriendschap met jezelf. Een stabiele relatie met je innerlijke ik. 

Je hele leven heb je proberen te voldoen aan wie je dacht dat je moest zijn van jezelf en de wereld. Op je werk, voor je familie, je partner, als ouder. Wat je dacht dat dat leven je zou opleveren aan vervulling, geluk en innerlijke vrede is een illusie geweest. You keep trying… you keep smiling maar van binnen voelt het als een eindeloze rat race. Wanneer is het tijd voor mij? 

Het is tijd voor jou als jij daarvoor kiest en bereid bent de lagen van je identiteit los te laten die niet “jij” zijn. 

Deze nieuwe training helpt jou je capaciteit te vergroten om met het leven om te gaan. Door het vergroten van je bewustzijn helen we op diepere lagen waardoor je innerlijke conflicten zullen verdwijnen. Je leert een fijne en stabiele relatie met jezelf op te bouwen. We doorbreken de strijd met jezelf en het leven. 

We bewegen naar wat echt is en daarmee laten we alle labels, overtuigingen en patronen die je niet langer dienen los. Wat we eigenlijk gaan doen is bewegen naar je natuurlijke staat. Alle identiteitslagen aan de kant en jezelf te ontmoeten zoals je bent. 

Jouw zoektocht in het leven stopt hier. Je leert je leven vormgeven vanuit persoonlijk leiderschap. Leven vanuit je authentieke zelf!

De Training 

Wat kun je verwachten

 • Zeven live online trainingsessies van 2 uur

 • Een 1 op 1 coaching call van 25 min

 • 3 Audio meditaties

 • Breath work

 • Werkboeken

 • Oefeningen

Wat kan het je opleveren

 • Meer capaciteit om met het leven om te gaan

 • Meer innerlijke vrede

 • Betere relatie met jezelf en anderen

 • Hogere energie – je voelt je lichter

 • Makkelijker loslaten en overgeven

De training zal worden verspreid over een periode van 9 weken. Zeven weken met 7 live lessen met oefeningen en werkboeken en 2 integratie weken.

Meld je hier aan!

Wie is Eva Divya

Eva Divya is een Spiritueel Leraar met een ontwaakt bewustzijn. Transparant kan zij jouw onderbewuste lagen waarnemen en liefdevol begeleidt ze jou naar de diepere lagen in jezelf.  Dit kan soms ook confronterend zijn. Om de training bij te wonen is het daarom belangrijk dat je het verlangen en de bereidheid hebt om diepere lagen in jezelf te ontdekken. Eva Divya helpt je bij het loslaten van de lagen van je identiteit en ontwaken van je ware ik.

Tijdens de lessen beweeg je naar de plek in jezelf waar stilte is. Vanuit de stilte kun je jouw eigen ritme en hartsverlangen ontdekken. Eva Divya begeleidt je door middel van haar teachings, helderwetendheid, meditaties en de hoge frequentie van haar energie. Na afloop zal je meer innerlijke rust, helderheid en/of een verhoogd bewustzijn ervaren.

Heb je vragen?

Heb je vragen of twijfel je of deze training passend is voor jou, dan ben je welkom om vrijblijvend contact op te nemen via info@felicitatlife.nl

GOOD TO KNOW:

 • Er wordt een opname gemaakt van iedere les. Mocht je een keer de les niet kunnen bijwonen dan ontvang je de opname en kun je de les op een later tijdstip bekijken.
 • De meditaties ontvang je als audio en blijven voor jou privé gebruik. Ook na afloop van de training.
 • Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen.

Wat anderen zeggen over werken met Eva Divya 

Eva Divya ziet jouw potentie en voelt exact wat je nodig hebt. Ze begeleidt je op het pad om dit te realiseren en ze staat naast je gedurende het proces. Wat Eva uitzonderlijk maakt is haar oprechtheid en enthousiasme. Ik raad Eva Divya van harte aan!

Dimitri Ogg
”Door de lessen van Eva Divya raak ik altijd geïnspireerd. Ze geeft een hele heldere kijk op het leven die zo fijn en licht voelt. Na haar lessen ben ik altijd een stuk meer relaxed en voel ik mij een stuk lichter, heel bijzonder!
Dankjewel Eva Divya!!”
Liefs Ineke
Ineke Klaucke

Eva betekent voor mij Energie Voor Anderen. Eva Divya laat je namelijk van binnenuit naar buiten stralen. Eva heeft mij bewust gemaakt hoe ik dichter bij mezelf kan komen. Door haar gave om op een diepere laag te coachen, heeft zij mij geleerd nog gelukkiger en zelfbewuster te worden. Wil jij dat ook? Dan zou ik zeker contact opnemen met Eva Divya

Kees Kortmuller

Door samen met Eva Divya te werken heb ik mijn eigen stem gevonden, of eigenlijk teruggevonden. Wat is het mooi en fijn. Bizar om te (kunnen) zien hoeveel er de afgelopen tijd veranderd is. Ik ben nog steeds ik, maar ook zo anders. Ik leef niet meer vanuit angst en heb voor het eerst van mijn leven, diep vanbinnen, een vertrouwen, rust, een veilige plek. Ik ben Eva Divya intens dankbaar. Ze heeft me warmte en veiligheid leren ervaren en voelen.

Ik kijk uit naar de toekomst, open voor wat er gaat komen. Whatever it may be. De mooie dingen, maar ook de challenges. Bring it on, het komt goed. Alles is ok ….

Maureen Aveling