DO WHAT YOU LOVE !

Toch blijkt dit voor zoveel mensen moeilijk te zijn. De eerste opmerking die ik vaak te horen krijg is; ik kan daar geen geld mee verdienen?

Dit is geen boodschap die je het Universum in wilt sturen! Het is een gedachte die voort komt uit schaarste in een universum van overvloed. Ja, ik heb inderdaad van mijn passie mijn werk weten te creëren. Voor 80% van mijn werk krijg ik niet betaald en toch gaat er geen dag voorbij dat ik niet vol overgave, passie en Liefde me inzet voor de mensen die bij mij komen. De mensen die persoonlijk met mij gewerkt hebben of met mij werken weten uit persoonlijke ervaring, dat als zij mijn hulp nodig hebben dat ik er voor ze ben. Onvoorwaardelijk. Zelfs als ik ze meer dan een jaar niet heb gezien. Mijn drijfveer is geen geld… mijn drijfveer is mijn passie en dat is; Jou begeleiden naar je ware ik en een gelukkig en succesvol leven. Een leven vanuit innerlijke vrede, liefde en heelheid. Waar jouw innerlijke ik, je ware zelf de stuurman/vrouw wordt in je leven. Leven vanuit je ware ik geeft kleur aan je leven. Zo ben jij de verandering in de wereld en creëer je een impact.

We wensen allemaal die liefdevolle wereld en een gelukkig leven? Why should Love be stopped By money???

Hoe kun jij doen waar je van houdt? Hoe kun jij jouw Liefde vrij laten stromen? Wil je verslaafde helpen met afkicken? Wil je als een coach mensen begeleiden? Ga dat doen!  Ben je bang dat je nog niet zover bent om er je geld mee te verdienen? Maak dan bijvoorbeeld 2 uur in de week vrij om vrijwilligerswerk te doen! Laat geld of een andere beperkende overtuiging jou niet tegen houden expressie te geven aan dat wat in jou bruist. De wegen waarop jij je passie kunt leven zijn ontelbaar. Hoe geweldig zou het zijn als je volledig vrij vanuit je hart kunt bijdragen aan de wereld. Jou passie kunt leven en daarmee een bijdrage kunt leveren? Ontdek wat je ware begrenzende overtuigingen zijn, zodat je ze kunt opheffen.

Geef jouw bruisende hart de ruimte! Geef gehoor aan jouw innerlijke stem om te geven in onvoorwaardelijkheid. De wereld wacht op jou! Op jouw Liefde, jouw kennis. Door jezelf toe te staan in je behoefte, kun je een ander helen en inspireren!

De energie die je krijgt van geven in onvoorwaardelijkheid is wauw!

Creëer een wauw effect in je leven en do What you Love!  Don’t let money stop you from doing What you Love!

Licht, liefde!

Eva Divya