Voel jij die inner call om bij te dragen in de wereld? Jouw licht is wat we nodig hebben. Jouw licht op volle kracht. Stralend! Stralen kan je alleen als jij jezelf in elke vezel en vibe kan omarmen en liefhebben! Stralen naar buiten toe kan alleen als je innerlijke vrede voelt.
 
Werken met mij is niet voor iedereen. Het is voor jou… als je die inner call voelt! Het is voor iedereen die liefde leeft. Liefde is transparant. Liefde is Licht. Liefde is een inner call! Liefde ben jij vanuit je essentie!
 
Werken met mij is niet voor jou als je je wilt vasthouden aan concepten van de oude tijd of saboterende overtuigingen die jouw comfortzone voeden om niet te hoeven ontwaken. Als je wilt vasthouden aan ‘valse’ bescheidenheid of gedragspatronen die jouw geluk niet in liefde dienen.  Waarom is dit belangrijk voor mij? ; Jouw geluk matters! Als stralende cel draag je bij aan een gezond wereldlichaam! Jou grootste bijdrage in de wereld is een stralende jij! Jij verdient dat en de wereld verdient het. Sterker nog je bent nodig! Je mag vrij breken! 
 
Of je de verantwoordelijkheid nou bewust voelt en leeft, of niet… WIJ zijn verantwoordelijk, SAMEN. En eenheidsbewustzijn begint bij zelfrealisatie en zelfliefde. Zolang de Liefde niet ontwaakt is kun je geen afstand overbruggen. Alleen Liefde kan afstand overbruggen.
 
De eerste afstand die we als mensen mogen overbruggen is de afstand tussen jou en jezelf! Van het Ego naar je ware zelf. Het ontdekken van de diepere lagen in jezelf. Alles en iedereen waar jij weerstand naar voelt is een alarmbel die jou vraagt voor nader onderzoek in jezelf om te overbruggen in Liefde.
 
Het leven is een projectie en jouw ervaring is niets anders dan jouw gedachte over wat je waarneemt. Dit kan zijn, wat je waarneemt van mij, je partner, kennissen, vreemde in het verkeer. De gedachte die jij projecteert op je waarneming bepaalt je ervaring.
Neem nou als voorbeeld hoe we kunnen reageren op anderen in het verkeer….. De woede en boosheid die loskomt als je verkeerd wordt ingehaald….. Een luik aan oud zeer van niet gezien worden wordt open getrokken en ineens gaat het over jou en de projectie buiten jezelf. Over wat jou wordt aangedaan en hoe de ander voor onveiligheid zorgt.
Innerlijke vrede geeft ruimte in dit soort situaties… De projectie gaat los. Je beweegt in het nu naar wat er op dat moment nodig is, in vrede. Je staat jezelf toe er te zijn zodat je de ander (ook met al zijn defaults in het moment) kan toestaan er te zijn. Je schuift op naar de andere baan en voelt kalmte, liefde. De ander heeft je even niet gezien. Dat kan gebeuren, dat kan ook jou gebeuren. Innerlijke vrede is liefde leven.
 
Hoe meer jij elke blokkade van weerstand in je eigen systeem overbrugt in Liefde.. des te meer Liefde je zult leven en waarnemen in jouw wereld. Zo beweeg je van zelfrealisatie naar innerlijke vrede en van innerlijke vrede naar vrede in jouw wereld. De vrede in jouw wereld heeft invloed op de wereld.
Jouw stralende licht is nodig! Je wordt gedragen door het leven om nu in actie te komen en het leven te creëren waar jij blij van wordt zodat je jezelf en de wereld voedt. Voel jij de inner call om bij te dragen aan jouw wereld, de wereld vanuit een nieuw bewustzijn van Liefde?
Vandaag op de dag van de Liefde starten we met Your Miraculous power within.
Doe jij met me mee? De wereld heeft jouw licht nodig! Vandaag is de laatste dag dat je je kunt inschrijven.
Een hele mooie dag!
Liefde!