Hoe is jouw jaar begonnen? Ik heb net een sappen cleanse achter de rug. Wat een cadeau is dat voor je lichaam! De eerste dagen moest ik enorm wennen aan het niet eten. Ik at zelfs per ongeluk een stukje pure chocolade haha.. een kwartier later zag ik mijn juice flesje staan en dacht: Ohhhh f*#k ik was met een detox bezig hahaha. Ik moest natuurlijk heeeel erg om mezelf lachen. Maar oeff het was ook een wake-up call! Het gemak waarin ik volledig op automatische piloot iets at!!!!

Wakker zijn in het moment!

Mijn passie is leven. Leven vanuit innerlijk verlangen in elk moment. Dit vereist wakker zijn en in verbinding staan met jezelf. Hoewel dit in het grote perspectief van mijn leven totaal geen probleem is… als in; ik volg constant mijn verlangen… zorgde een wake – up call ervoor dat ik nog eens extra ging inzoomen op mijn leven en ik ontdekte een paar hele belangrijke waarde; Zoals mij behoefte aan vrijheid, innerlijke rust, wakker zijn, liefde leven, het voeden van mijn innerlijke kind met de juices of life!

Ik heb dit nu vormgegeven in het doen waar ik van hou! Reizen, vrij creëren en delen uit mijn hart, muziek maken, bewegen, natuur. Dit bracht mij tot mijn kinderen. Ava gaat vandaag niet naar school… waarom niet? Omdat ze wilde kiezen. Van mij mocht ze kiezen en ze koos om niet te gaan. Ze is pas 4 dus nog niet leerplichtig. Mijn eerlijke antwoord: Ava hoeft van mij niet naar school.. ze mag naar school, omdat school leuk is.

Ik realiseerde me dat mijn grootste verlangen is Ava te laten zien hoeveel kracht er zit in het beseffen dat je vrij bent! Vrij om te kiezen, vrij om te creëren, leven vanuit het ritme van je ziel! Je eigen hartprint volgen. Dus ik geef haar de wereld. En laat haar zien dat ze al volmaakt is… Ze kan alles wat een mens nodig heeft om het leven succesvol te laten zijn: Plezier maken, leven vanuit haar verlangen. Haar verlangen is goud!

Nu kom ik bij jou! Lieve schat! Ook jou verlangen is goud. Je bent zo vrij. Dit ontroert me. We bouwen onze eigen gevangenis en proberen te passen in een aangeleverd concept. School, werk, relaties… Voldoen aan hoe het hoort. Maar wat gebeurt er als je jezelf toestaat te ademen.. te zijn. Nu….. Jezelf toestaan het leven te kleuren met het licht van jouw liefde.

Ademen en voelen dat je vrij bent…. stil zijn in het moment van nu! Luister naar de stilte van dit moment. Geen vragen, geen antwoorden. Alleen jij, jouw lichaam, je adem, de wereld… Je bent vrij!

Vanuit dit bewustzijn kun je elke taak die je aan het uitvoeren was voortzetten… Want enkel jouw gewaarzijn van je vrijheid maakt je vrij! Het ontwaakt innerlijke vrede. Jou innerlijke vrede betekent wereldvrede. Daarom is wakker zijn zo belangrijk!

Be the change you want to see in the world! The world is you! Doe je mee?

Liefde!