In de verbinding met jezelf zit zo een creatiekracht. Ik geloof dat de verbinding met jezelf essentieel is voor een vervuld leven.

Verbonden zijn met jezelf is ontwaken in het leven. Ineens weet je wie je bent en voel je innerlijke leiding. Je voelt richting. Dit gevoel van richting maakt dat je expressie kunt geven aan wat er in je leeft. Je leeft vanuit innerlijk leiderschap. Door het contact met jezelf raak je als het ware de wereld aan en geef je de wereld vorm. Stel je eens voor hoe jouw 2019 eruit zal zien als je ontwaakt en vanuit verbinding met jezelf je leven kunt vormen!

Verbinding met jezelf

De eerste stap in verbinden is de verbinding met jezelf. De wereld in jou is zo rijk. In elke beweging spreekt jouw innerlijke ik. Jouw systeem geeft jou informatie. Voortdurend krijg jij de kans om jezelf te ontmoeten. Jezelf te leren kennen. Elke beweging is een moment om meer over jezelf en het leven te leren.

Verbinden met jezelf is als terugkeren naar je basis. Jouw kern. Het is bereid zijn de boodschappen die jouw systeem je geeft te ontvangen. De boodschappen te herkennen. Om terug te keren naar je basis is het nodig dat je jezelf leert toestaan. Jezelf volledig toestaan in alles wat je voelt, ervaart en bent. Pas als jij jezelf toestaat kun je jouw innerlijke leiding horen. Zolang je jezelf niet toestaat zal je de taal van je eigen systeem negeren en onderdrukken.  Hiermee creëer je constant een afstand tussen jou en jezelf.

Je moet jezelf dus toestemming gaan geven. Toestemming om te zijn wie je bent. Met alles erop en eraan. Toestemming aan wat je leuk vindt aan jezelf en wat je minder leuk vindt aan jezelf. Wat maatschappelijk geaccepteerd wordt en de kanten die maatschappelijk worden afgewezen. Om jouw richting in het leven te ontdekken heb je de verbinding met jezelf nodig. Zolang je delen van jezelf afwijst kun je niet volledig de verbinding met jezelf aangaan.

Verbinding gaat hand in hand met acceptatie. Jezelf toestaan is niets anders dan jezelf accepteren in het moment. In plaats van jezelf te veroordelen kijk je vanuit verwondering naar jezelf. Het moment waarop het leven jou aanraakt leer je weer over jezelf. Wees in verwondering over jezelf, het leven. 

Verbinding met de ander

Zodra je jezelf hebt leren toestaan, kun je jezelf gaan ontmoeten en de verbinding met jezelf aangaan. Nu je in verbinding staat met je ware kern weet je wie je bent en wat jouw richting is in ieder moment. Dit maakt jou tastbaar als mens. Van binnen naar buiten straal je eigenheid en kracht uit. Je spreekt energetisch een duidelijke taal naar je omgeving. Dit zorgt ervoor dat de ander jou kan gaan ontmoeten. Door vanuit je krachtkern te leven beken je kleur en maak je het voor je omgeving eenvoudig om met jou te verbinden. Er is helderheid, transparantie in de ontmoeting. Hierdoor is een authentieke verbinding met de ander mogelijk.

 

Veiligheid

In verbinding ben je veilig. In verbinding is er veiligheid. Draagvlak. Draagkracht;je kunt op jezelf bouwen en vertrouwen. Als je verbonden bent met jezelf en vanuit je innerlijke leiding kunt leven dan voelt jouw innerlijke ik zich veilig met jou als bestuurder. 

Herken je jouw behoefte om gezien en gehoord te worden door de mensen om je heen? Door je partner, je werkgever, familie of vrienden? Zo lang je geen gehoor geeft aan de boodschappen die jouw innerlijke ik je geeft, de taal van je ziel, hoe kan je dan van een ander verwachten dat zij dit voor jou doen?

Het is tijd dat je opstaat en volmondig JA gaat zeggen tegen alles wat je bent.

Verbinding met het leven

Zodra je volledig met jezelf kunt zijn, jezelf volledig kunt omarmen en het basisgevoel van veiligheid in jezelf hebt hersteld, is het mogelijk om volledig te verbinden met het leven. Je hoeft geen harnas meer te dragen en niet meer je best te doen delen van jezelf te verbergen. Je kunt vrijuit jezelf zijn. Vrijuit leven. Vrijuit het leven ontmoeten. 

Weet je, het leven is een ontdekkingsreis. In elke handeling ontdek je jezelf. Verwonder je en beweeg. Volg je verlangen. Zo is het leven licht. Breng je licht. Jouw innerlijke ik is 1 met het Universum. Durf jezelf dit jaar over te geven aan jezelf. Aan het leven!

Een prachtig 2019 voor jou!

LOVE,

 

Eva Divya

WIL JIJ DE VERBINDING MET JEZELF VERDIEPEN ZODAT JIJ DIT JAAR KUNT LEVEN EN VORMEN VANUIT INNERLIJKE LEIDERSCHAP? GA DAN MEE NAAR HET SAY YES TO YOU RETREAT!

25/26/27 JANUARI 2019

KLIK HIER VOOR MEER INFO