Het nieuwe jaar is daar om jouw licht te laten stralen. Het zal een heel bijzonder en uitdagend jaar worden. We shiften naar een wereld van transparantie. Je wordt dit jaar nog meer uitgedaagd om jouw waarheden te herzien. Is jouw waarheid in lijn met de Universele waarheid?  We maken op aarde een shift naar het eenheidsbewustzijn. Een bewustzijn van Liefde en eenheid. Iedereen gaat daarom dit jaar op persoonlijk niveau door een innerlijke strijd van loslaten, afgescheidenheid of Liefde en eenheid. Dit betekent dat je dit jaar intens kunt groeien in jouw ontwakingsproces en dat jouw rol als lichtwerker belangrijker is dan ooit te voren.

De lagen waar jij op mag groeien vanuit je persoonlijkheidsbewustzijn zullen op scherp worden gezet. Uitdagingen, waar jij de keuze krijgt om te overbruggen in Liefde zullen dit jaar een grote rol spelen in je leven. De vraag is; kies je voor liefde of strijd?

Thema’s waar jij in mag groeien zullen worden aangeraakt in je persoonlijkheid, je ego. De waarheden die je hebt vastgehouden de afgelopen jaren zullen op de proef worden gesteld met Universele waarden. Je wordt gevraagd waarheden die het eenheidsbewustzijn niet dienen los te laten. Het loslaten van jouw overtuigingen die lang voor  ‘schijn’ veiligheid hebben gezorgd, zullen gepaard gaan met weerstand.  Je systeem zal zich verzetten. Dit kan zich uiten in projecties naar je omgeving. Dit is het gevecht van het ego, volledig gedreven vanuit overlevingsinstinct.

Je wordt dus op scherp gezet je overtuigingen te herzien en jouw waarheid in lijn te brengen met de Universele/ goddelijke waarheid. Overbruggen in Liefde is de sleutel naar een lichter leven. Het willen vasthouden aan je eigen waarheid zal zorgen voor afgescheidenheid tussen jouw en je geliefdes.  Dit jaar krijg je de kans om spiritueel een prachtige groei door te maken. Door de sluier van angst en het overlevingsinstinct van het ego wordt je gevraagd te shiften naar onvoorwaardelijke Liefde en Eenheid. Lukt het je om door de mist die het ego creëert te overbruggen in Liefde?

Dit jaar wordt je ook geactiveerd in je eigen kracht. Licht schijnt op de duisternis. Als er lagen zijn die jij onbewust in de duisternis wilt laten leven, zal je weerstand krijgen naar de mensen die stralen in licht.  Geef je je over aan licht en Liefde dan zal jij je licht kunnen laten stralen en een enorme spirituele groei ervaren. Geef je je over aan het overlevingsinstinct van het ego dan zal je een jaar vol strijd ervaren.

Lieve schat, het is dus NU de tijd! Het is nu nog belangrijker dat jij kiest voor de weg van spiritueel ontwaken. Hoe groot je weerstand ook is om je weg naar zelfrealisatie te verdiepen….. Nu is de tijd. Je weerstand komt voort uit het instant willen houden van jouw oude overtuigingen. De vraag is; kies je voor het licht of voor strijd?

Jouw licht is zo hard nodig. Als jij kunt shiften naar innerlijke vrede dan zal er vrede zijn in jouw wereld. Hoe meer mensen een shift maken naar innerlijke vrede des te meer licht er zal stralen in de tijd waar iedereen persoonlijk wordt uitgedaagd op de diepste lagen van zijn wezen.

Deze energie  waar je wordt uitgenodigd te ontwaken in een nieuw bewustzijn is al even ingedaald op aarde en je zult het wellicht al gevoelt hebben. Een soort onbestemd gevoel. De wereld voelt onveilig. Mensen in je omgeving laten zich van een andere kant zien. Dit is het jaar waar je wordt uitgenodigd je overtuigingen te herzien en te overbruggen in Liefde voor wereldvrede en de shift naar eenheidsbewustzijn.

Wat kun jij doen?

ONTWAAK in LIEFDE

Ga door met je weg van zelfrealisatie. Hoe groot je weerstand ook wordt dit jaar, probeer steeds je hart te openen voor jezelf en de lagen waar jij op mag groeien. Open je hart voor mensen die jouw willen begeleiden. Omarm de mensen die jou echt willen helpen en kies voor Liefde ipv strijd in jouw groei proces.

VERGEEF IN LIEFDE

Als er iemand in jouw omgeving getest wordt om zijn waarheden te herzien en deze persoon reageert vanuit zijn ego naar jou, kies dan voor Liefde! Hoe moeilijk het ook is… Kies voor Liefde. Liefde is het antwoord, Liefde is altijd het antwoord geweest. Zie de pijn waar de ander vandaan komt, vergeef en omarm in Liefde. Wees het baken van licht dat zo hard nodig is!

Let wel op: iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheid in dit proces. Kies in Liefde voor jezelf. Als lichtwerker is het van groot belang dat jouw licht blijft stralen. Verbind met mensen die vanuit Liefde met jouw verbinden.

VERBIND

Verbind met je hogere ik. Mediteer en stem je af op je hart print. De universele waarheid leeft in jouw diepste wezen.

Verbind met mensen die jou activeren om te kiezen voor Liefde in plaats van strijd. Kies je omgeving zorgvuldig en ga om met mensen die jou activeren het beste uit jezelf te halen. Kies een nestje van licht waar jij kunt opladen in deze tijd. Sluit je aan bij mensen die kiezen om te Ontwaken in Liefde. Hoe groot de chaos om je heen ook is, verbind met je hart en kies voor Liefde.

TRANSPARANTIE

Kies voor het leven van de Universele waarheid. Dit kun je testen door jezelf te vragen: Hou ik mezelf voor de gek of is dit de Universele waarheid? Je monkey mind is een alsmaar doorwerkende fabriek die elk moment van onwetendheid het liefst wil invullen met een waarheid die je kunt dragen. Je wordt gevraagd buiten je comfortzone te treden en te kijken naar de dieper lagen. Kijk voorbij je eigen perceptie naar wat er echt op tafel ligt.

Vertrouw op je kracht om te dealen met wat er echt gebeurt ipv te kiezen voor een waarheid die jou meer aanstaat.

De volgende vragen kunnen je helpen om nu al inzicht te krijgen in de thema’s waar jij mogelijk op getest zult worden:

  • Welke thema’s/ onderwerpen liggen gevoelig bij mij?
  • Wanneer heb ik mij in de afgelopen periode persoonlijk geraakt gevoeld? Wat was het thema dat werd aangeraakt.
  • Welk thema in mijn leven roept een reactie uit mijn ego/ persoonlijkheid op?
  • Welke thema’s roepen bij mij een strijdlust op?
  • Wat projecteer ik nog op mensen in mijn omgeving? Wat is het thema? Welke les mag ik hier leren?
  • Hoe kan ik, als ik me persoonlijk geraakt voel, overbruggen in Liefde?

Lieverd, de tijd om in licht te stralen is nu! Je wordt dit jaar als lichtwerker extra uitgedaagd om in het licht te blijven lopen. Help jij mee om te shiften naar innerlijke vrede? Ontwaken in Liefde van innerlijke vrede is de weg naar wereld vrede. Samen voor een liefdevolle wereld.

Liefde!

Eva Divya