In dit bewustzijn wil ik je deze maand meenemen.

Je hoort mensen wel eens zeggen dat alles met een reden gebeurt. Dat geloof ik ook. Namelijk in elke beweging wordt jij uitgenodigd om een keuze voor liefde te maken en in elke beweging leer je over jezelf en het leven. Alles wat je leert helpt je navigeren naar je volgende stap.  You need life to become you!

Het leven draagt je in alles wat je nodig hebt. En nee daar zijn we het zeker niet altijd mee-eens. Ook nu wordt je uitgedaagd. We worden collectief uitgedaagd!

Wat heb ik over COVID-19 te zeggen: It is life happing to us…. we can’t control it.

Ik vergelijk het graag met een auto-ongeluk. In dit geval een collectief auto-ongeluk. Er zijn mensen die midden in de crash zitten met alle gevolgen van dien, er zijn mensen die vanaf de zijlijn een impact ervaren, er zijn toeschouwers, er zijn hulpverleners. Niemand heeft een keuze en handelt in het moment vanuit wat het leven vraagt.

Of het nu COVID 19, een auto-ongeluk, een scheiding of iets anders is, het leven vraagt van jou om jou te zijn. Het leven nodigt je uit jezelf te ontmoeten, kleur te bekennen en te ontwaken in wie jij bent. Ook nu daagt het leven je uit. Thema’s als acceptatie, loslaten, overgave, leiderschap, (zelf)liefde, vertrouwen, grenzen, keuzesmaken. Het komt allemaal in een razend tempo voorbij. It is just life happening to us…

Het leven stroomt door ons heen. Hoe je reageert is afhankelijk van jouw relatie met jezelf en jouw relatie met het leven. To move forwards – we need to let go. Wauw, en daar is het: we need to let go. Het leven vraagt ieder van ons om mee te bewegen in vertrouwen. Want we weten niet waar het heen gaat.  Hoe meer we ons verzetten en met kracht willen vasthouden aan wat was, hoe groter de weerstand.

We kunnen enkel surfen op de golf die zich aandient. In het moment vanuit volledig contact met jezelf voelen wat juist is voor jou. Zo beweeg jij mee vanuit jouw eigen ritme.

Life is helping you to become you. Het leven draagt je in de ontmoeting met jezelf door verschillende ervaringen en gebeurtenissen. Momenteel is de druk verhoogd. Weet dat elke stap je helpt om de afstand tussen jou en jezelf te overbruggen. Welke drive voel jij? Kun je je overgeven aan persoonlijke leiderschap en voelen wat jij nu nodig hebt en wat ondersteunend is voor het grote geheel vanuit liefde en eenheid? Jij wordt nu gevraagd om los te laten wie je gelooft dat je moet zijn en contact te maken met wie jij bent. Wat vraagt elk moment van jou? Sta jezelf toe te bewegen vanuit innerlijke navigatie, because that’s the only way forward for all of us.

Ik wens je veel liefde en kracht terwijl het leven door je heen stroomt.

Life is just happing to us. To all of us.

Liefs,

Eva Divya

Ontmoet jezelf in Liefde

4 weekse live online training

Beweeg van (zelf)oordeel naar (zelf)acceptatie

STARTDATUM: 4 april

Kijk HIER voor informatie of om je aan te melden